0

Klaar voor de herfst met Samsonite

Bruine en rode bladeren, paddenstoelen in verschillende kleuren, kastanjebomen, maar ook koude en regenachtige dagen. Het zijn allemaal kenmerken van de herfst. Sommigen houden ervan, anderen zoeken liever de zon op. Voor dat laatste kan een goede koffer of reistas wel eens van pas komen.

Er tussenuit?
Niet iedereen is zo van het herfstachtige weer, daarom reizen veel mensen tijdens de herfstvakantie naar een ander land en zoeken de zon op. Tijdens zo’n vakantie is een koffer of reistas onmisbaar. Wil jij stijlvol op vakantie gaan met een koffer van topkwaliteit? Bekijk dan eens de verschillende Samsonite koffers. Naast koffers biedt Samsonite ook reistassen aan, voor diegenen die niet zoveel bagage mee hoeven te nemen.

Veilig én in stijl!
Om ervoor te zorgen dat je bagage altijd veilig is, heeft Samsonite handige Travel accessoires voor je bagage. Zo is niemand in staat om jouw koffer of reistas te openen met sleutelslotjes of codeslotjes. De Travel accessoires zijn makkelijk vast te maken en je kunt op deze manier zorgeloos op reis gaan. Heb je (te) veel bagage mee? Met de luggage straps, die je om je koffer of reistas kan vastbinden, houd je de boel dicht op elkaar zodat het toch nog in het opberg vak past. Daarnaast zijn de straps ook nog eens uitgerust met een codeslot, voor nóg meer veiligheid.

Niet alleen maar koffers
De meeste mensen kennen Samsonite als het merk dat over koffers beschikt van hoogwaardige kwaliteit, maar wat velen niet weten is dat Samsonite ook andere accessoires zoals paraplu’s aanbiedt. In de herfst zijn de weersomstandigheden vaak nogal wisselvallig. De ene keer komt het met bakken uit de lucht vallen en de andere keer schijnt de zon weer. Voor slechte weersomstandigheden is er de Samsonite Rainsport paraplu. De Rainsport beschermt je niet alleen tegen de regen, maar dankzij de Teflon coating ook tegen UV-stralen.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Samsonite? Van Beek Lederwaren heeft een groot scala aan Samsonite artikelen. Hier vind je verschillende koffers, reistassen, rugzakken en andere accessoires. Van Beek heeft jarenlang ervaring met het wereldbefaamde merk Samsonite en is al dealer vanaf het begin. Neem eens een kijkje in de webshop en maak jezelf herfst-proof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *