0

Redenen voor het kopen van je nieuwe Birkenstocks

Birkenstock sandalen zijn net als schoenen. Ze zijn orthopedisch ontworpen en vervaardigd om comfort en steun te bieden. Andere schoenen evenaren deze kwaliteiten eenvoudigweg niet. De meeste sandalen gaan één, misschien twee jaar mee. Birkenstocks daarentegen zijn gemaakt om vele jaren gedragen te worden. Exclusieve materialen zorgen voor de duurzaamheid en het stijlvolle voorkomen van Birkenstocks. Al het gebruikte materiaal is van de beste kwaliteit. Dat geldt zowel voor de kurk van de zool als voor het leer, suède of nubuck dat gebruikt wordt om het bovendeel te maken. Als de sandalen goed onderhouden worden, dan zal je er heel lang plezier aan beleven.

Design en Duitse Duurzaamheid

Het design van Birkenstock sandalen is aangepast aan de natuurlijke vorm van de voet. Vele schoenstijlen hebben een smalle, vernauwde vorm aan de tenen. Deze drukt niet enkel op de tenen, maar duwt de voet ook uit zijn natuurlijk richting. De vorm van Birkenstock sandalen geeft een correcte richting aan de voet en zorgt daardoor voor een gelijke verdeling van het gewicht. Dit leidt tot het aannemen van een betere houding. De zool is gemaakt van soepel kurk en latex en is nauwkeurig vervaardigd om de meest efficiënte vorm voor jouw voeten te bieden. Wanneer je de sandalen draagt, zullen de zolen zich aanpassen aan jouw voeten. Dat betekent dat hoe langer je je Birkenstocks draagt, hoe comfortabeler ze zullen zijn.

Het bijzondere voetbed

De voorgevormde, diepe hiel en de zoolrand van de inlegzolen zorgen samen voor een natuurlijke richting voor de voet en een gelijke verdeling van jouw lichaamsgewicht over de hele voet. De plek voor de hiel is erg ruim en dus ook geschikt voor iemand met een grote hiel.  Ook gaan ze jaren mee, en worden ze comfortabeler naarmate je ze langer draagt. Ze gaan jaren mee, zelfs bij hevig gebruik en ze zijn herstelbaar.

De zachte zolen van Birkenstock sandalen zijn veel comfortabeler dan de harde zolen van andere sandalen. Ze zijn voorgevormd en bieden steun aan de ronding van de voet. Je hebt het gevoel dat je op wolken loopt, zelfs wanneer je urenlang rechtop staat.

De schokabsorberende EVA zolen (Ethyl Vinyl Acetaat) maken de sandalen uitermate geschikt voor mensen met problemen aan de voeten. En als je last van opgezwollen voeten hebt, dan kan je het riempje van de sandaal makkelijk vaster of losser maken, afhankelijk van wat jouw voeten op dat moment nodig hebben.

Er is niets dat zo goed voelt, zo lang meegaat en zo veel steun biedt. Geen trucs, geen onzin. Het komt erop neer dat de sandaal zich aanpast aan jouw voet. En jij voelt je prima.

Koop vandaag nog je Birkenstock sandalen bij Slippersnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *