0

Kledingmerk Banned

Banned is hét kledingmerk van deze tijd. Dit merk heeft collectie’s dameskleding, die in de jaren ’50 en ’60 actueel waren. Vintage kleding, die helemaal tijdloos is en vandaag de dag als hip wordt aangeduid. Nostalgie uit de jaren ’50 en ’60 zijn niet aan te slepen en ook de merknaam Banned zie je regelmatig opduiken. Kleding voor de vrouwen van nu met een dikke knipoog naar de jaren ’50 en ’60. Jaren ’70 kleding wordt eerder aangemerkt met de term retro. Vintage kleding kan ook nieuwe kleding zijn die is nagemaakt uit de vroegere jaren. Banned kleding laat duidelijk de jaren ’50 stijl zien. Nieuwe kleding die niet is gedragen en opnieuw is ontworpen. Veel vrouwen willen oude tijden doen herleven en kleden zich elke dag in de prachtigste jurkjes uit deze tijd. Petticoats en bolero’s zijn graag geziene kledingstukken voor vrouwen die van deze stijl houden.

Tweedehands kleding

De tweedehands kleding is duidelijk in opkomst. Dure merkkleding die nog een keer wordt hergebruikt is voor veel mensen een reden om deze aan te schaffen. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan het milieu en kleding wordt nog een keer gedragen. In tweedehands winkels kun je voor weinig geld in het bezit komen van mooie vintage. Banned is een vintage-merk wat nieuw wordt geproduceerd met als voorbeeld de jaren ’50 en ’60.

Engels merk

Banned is een Engels kledingmerk. Vrouwen die van afwisseling houden in hun kledingstijl zijn bij Banned aan het goede adres.
Navystijl
De navystijl stamt uit de jaren ’50. Banned heeft prachtige jurken voor vrouwen die houden van een swierige swingrok en een mooie boothals. De Aquarius Sailor Swing Dress is een prachtige, donkerblauwe jurk met een kraag die als omslag wordt gedragen. De nautische details zitten hem in de kraag en de vier knopen aan de voorzijde. Een rode strik maakt deze jurk compleet. Een echte Banned die op een feestje waar gedanst wordt helemaal tot zijn recht zal komen.
Rokken van Banned
De rokken van Banned hebben een klassiek uiterlijk en zijn over het algemeen zwierige exemplaren. Deze rokken hebben een hoge tailleband waarvan de plooien ervoor zorgen dat deze cirkelrok een nostalgisch uiterlijk heeft. Rokken van Banned vallen net onder de knie. De polyester stof is voorzien van een opvallende ruit. In verschillende kleuren verkrijgbaar.
Jaren ’40
De jaren ’40 waren nou niet de beste jaren in Europa wat mode betreft. Toch heeft Banned geweldige broeken, die een nostalgische uitstraling hebben. Hoge taille en wijde rechte pijpen die aan de onderzijde zijn omgeslagen. Deze broeken geven een vrouw een mooi, slank postuur en wanneer je een opvallende vintage blouse in deze broek zou dragen wordt de taille extra geaccentueerd. Een fijne broek om in je garderobe te hebben en bij verschillende gelegenheden te dragen.
Kijk voor inspiratie van dit vintage-kledingmerk op verschillende websites.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *