0

Ben jij een overhemden liefhebber maar ken je Circle of Gentlemen niet?

Circle of Gentleman is een jong en origineel echt Nederlands merk. Circle of Gentleman maakt

voornamelijk zeer trendy overhemden van basismaterialen van de hoogste

kwaliteit. De stoffen die gebruikt worden zijn geweven door de bekendste Italiaanse wevers zoals

bijvoorbeeld Monti Tessitura. Wil je de nieuwste collectie Circle of Gentleman overhemden bekijken

dan kan dit op Overhemden.com

Nederlands design, Italiaanse productie

De combinatie van een Nederlands design en een Italiaanse productie, zorgen voor een perfect

overhemd gemaakt van hoogwaardig katoen. Dankzij een stevige en strakke boord leveren de

hemden een formele look op die tegelijk behoorlijk scherp en strak aanvoelt. Wat de overhemden

van Circle of Gentlemen zo onderscheidend maakt is dat ze uniek zijn in hun eigentijdse karakter.

Ken jij het merk Circle of Gentlemen niet?

Het merk Circle of Gentlemen verkoopt niet enkel en alleen overhemden. Ze hebben ook truien, jassen, broeken en zelfs gehele kostuumpakken ontworpen. Natuurlijk allemaal in de zo herkenbare stijl. Circle of Gentlemen werd in 2006 opgericht en groeide in no time uit tot een internationaal bedrijf. De twee vrienden, Jan Jaap van Gent en Michel van Kommer zijn de eigenaren van dit succesvolle merk.

Circle of Gentlemen overhemden bestellen

Vanuit Nederland of België kan je via de website van overhemden.com je favoriete Circle of Gentlemen overhemden bestellen. Je kunt ook de fysieke winkel op de Maasstraat 89 in Amsterdam bezoeken voor deze prachtige overhemden. Zowel in de webwinkel als in de fysieke winkel zijn er vele Circle of Gentlemen overhemden te verkrijgen van de nieuwste collectie. Een groot voordeel is dat deze overhemden in diverse maten en ook in verschillende pasvormen verkrijgbaar zijn. Twijfel je over je maat? Gebruik dan de maattabel op de website, hiermee kun je in enkele stappen zelf de juiste maat bepalen. Natuurlijk kun je ook de klantenservice om hulp vragen of als je in de fysieke winkel bent het vragen aan de winkelmedewerker die alles over de Circle of Gentlemen overhemden weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *