0

Een dagje shoppen in Den Haag: waar moet je zijn?

Als je op zoek bent naar een dagje winkelplezier, dan is Den Haag de place to be! Met een overvloed aan winkels en boetiekjes om uit te kiezen, zul je in staat zijn om iets te vinden voor iedereen op je lijst. Hier zijn wat tips om het beste uit je dag te halen.

Boetiekje hier, boetiekje daar

Als je op zoek bent naar leuke speciaalzaken en boetiekjes raad ik je aan om naar het Hofkwartier, Noordeinde of de Denneweg te gaan. Je vind hier talloze lokale zaken met van alles en nog wat. Van leuke unieke kleding tot accessoires tot antiek keukengerei, je zult je hier niet vervelen. Als je op cadeau jacht bent, zul je in deze straten zeker slagen. Met als kers op de taart genoeg leuke koffietentjes en restaurantjes in de buurt.

De grote shop winkels

Wie voor de grote shop winkels komt, zit in Den Haag ook goed. Op de Spui en bij de Grote Marktstraat zijn allerlei grote fashion ketens zoals Zara te vinden. Een andere aanrader is de shoppingmall De Passage, die als sinds 1885 bestaat. Je kunt je wel voorstellen dat dit van binnen een prachtig antiek interieur heeft. Bij depassage.nl zijn genoeg winkels te vinden en dat allemaal dicht bij elkaar. Ook zitten er talloze restaurantjes en café’s in gevestigd, waar je tussendoor even kunt neerploffen om even bij te komen van al dat geshop.

Hapje eten tussendoor

Als je tussendoor op zoek bent naar een hapje eten, maar je weet niet zo goed waar je zin in hebt, neem dan eens een kijkje bij de Foodhallen. Je kunt hier kiezen uit twaalf verschillende keukens, van Aziatisch tot Mexicaans, het is er allemaal te vinden. Plus, het heeft een ontzettend gezellige sfeer, wat ideaal is om tussendoor met je vriendinnen even lekker gezellig een hapje te eten en te kletsen.

Kortom, in Den Haag zal je shopdag geheid slagen. De stad heeft talloze boetiekjes te bieden naast de grote shop ketens en er zijn genoeg restaurants en cafés om tussendoor lekker neer te ploffen. Dus, kom maar op met dat dagje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *