0

Weekendje weg? Vind hier je weekendtas!

Af en toe is het heerlijk om er even een weekendje tussenuit te gaan. Lekker een paar daagjes naar Londen, Parijs of naar iets anders. Samen met je vrienden of familie even tot rust komen of juist veel doen en beleven. Je kunt zo’n weekend helemaal zelf invullen en er je eigen draai aan geven, maar één ding is en blijft onmisbaar: een tas voor je bagage. In deze blog vind je verschillende mooie en compacte tassen afgestemd op jouw weekendje weg!


Weekendtassen dames
Op zoek naar een goede, fashionable weekendtas voor dames? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment. De weekendtassen zijn nooit te groot waardoor jij er perfect je spullen in kan opbergen die je voor een paar dagen nodig hebt. Bovendien voorkomt het dat je te veel meeneemt, iets waar vrouwen nog wel eens goed in kunnen zijn. Weekendtassen voor dames zijn voor bekende merken verkrijgbaar zoals Aunts & Uncles, Bric’s en Cowboysbag. De tassen verschillen allemaal qua kleur, design en formaat. Daarbij kan je kiezen voor een tas die je uitsluitend met je hand of een tas die je ook met je schouder kan dragen. Er zijn genoeg keuzemogelijkheden waardoor jij een tas kan kiezen die past bij jouw smaak en doeleinde(n).

Weekendtassen heren
Voor heren zijn er diverse weekendtassen beschikbaar, van zakelijke tot stoere exemplaren. Bekende merken als Dakine en Eastpak komen daarbij om de hoek kijken. Zo zijn er stoere, grijze Eastpak reistassen, uitermate geschikt voor onder andere sportieve heren. Echter zijn er ook prachtige marrone leren tassen die een wat zakelijkere uitstraling opwekken. De weekendtassen bevatten allemaal verschillende opbergvakjes en -ruimten en zijn in verschillende kleuren, formaten en designs te verkrijgen. Door het uitgebreide assortiment worden verschillende behoeften van reizigers bevredigd.

Weekendtassen kinderen
Voor de kids zijn weekendtassen niet alleen handig, maar vooral ook erg leuk om mee te nemen. Je hebt keuze uit onder andere een stoere Pick & Pack tas met tractors, een leuke Okiedog kinderrugzak met een hond of een stijlvolle Zebra tas met een zilver hart. Voor zowel jongens als meisjes zijn er tassen beschikbaar waar ze perfect hun spulletjes in kunnen opbergen. Bovendien zijn de kindertassen of -trolleys eenvoudig mee te nemen. Zo kunnen ook de kleintjes zorgeloos met je mee op pad.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment weekendtassen? Weekendtas meenemen naar je vakantiehuisWeekendtas.nu helpt je graag verder bij het maken van een weloverwogen beslissing. De producten zijn gecategoriseerd in weekendtassen voor heren, dames en kinderen. Door de overzichtelijkheid kan je de tassen duidelijk en goed met elkaar vergelijken. Verras jezelf vandaag nog wie weet loop jij binnenkort met een prachtige weekendtas over straat! Je kan natuurlijk ook altijd je eigen katoenen tas laten bedrukken. kijk dan eens hier: https://allgifts.nl/relatiegeschenken/tassen/draagtassen/katoenen-tassen/35728

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *