0

Wereldhorloges

Unieke titanium Boccia horloges

Bij veel horlogemerken lijkt het alsof de collectie zeer veel lijkt op zijn voorgangers, of op een collectie van een ander merk! Dit is ook zo met de Boccia horloges. Deze horloges hebben niet direct kenmerkende elementen, zoals een zeer robuust formaat (Diesel horloges) of een opvallend design (Cluse horloges). Bij deze horloges is het de kunst om te ontdekken wat een horloge uniek maakt. Dit zijn details zoals bijvoorbeeld functionaliteiten, maar ook uiterlijke kenmerken kunnen een horloge zijn unieke element geven. Lees verder voor Boccia’s verborgen pluspunten!

 

Meer details over de Boccia horloges

Wij verkopen zowel Boccia herenhorloges als Boccia dameshorloges in onze webshop. Zo kunt u voor uzelf een nieuw horloge uitzoeken, maar ook voor uw partner. Daarbij is er voor elke dame of heer wel een passend Boccia horloge te vinden. Dit komt doordat het merk werkt met een verschillende mate van details. Wist u trouwens dat deze horloges vervaardigd zijn uit titanium? perfect om te dragen als u een gevoelige huid hebt en snel allergische reacties hebt van bijvoorbeeld edelstaal of zilver.

 

Stijlvolle Boccia horloge collectie

Bij deze horloges vallen diverse details op als u hier beter naar kijkt. Boccia horloges hebben bijvoorbeeld zeer duidelijke cijferaanduiding. Zeer stijlvol zijn de Romeinse cijfers die in bepaalde horloges verwerkt zijn. Een ander element in de dameshorloges is het parelmoer dat verwerkt is in de wijzerplaat. En enkele horloges zijn net als een sieraad, met een zeer smalle en elegante horlogeband. Wat valt u het eerste op in de collectie?

 

Horloge kopen bij Wereldhorloges

Koopt u online een horloge bij Wereldhorloges? Profiteer dan van gratis verzending bij bestellingen vanaf €50. Daarbij krijgt u 5% korting op uw volgende aankoop wanneer u zich onderaan de pagina aanmeldt voor de nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en u krijgt direct een kortingscode voor 5% korting in uw mailbox. Veel plezier met uw nieuwe horloge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *