0

Hoverboard accessoires

Een hoverboard is nou eenmaal een leuk hebbeding waar je heel veel plezier aan beleeft. Natuurlijk wil je dan ook dat je hoverboard er lekker “cool” uitziet of wat extra comfort biedt. Speciaal hiervoor zijn er een aantal hoverboard accessoires te verkrijgen waarvan de onderstaande 3 echter uitschieten door hun veelzijdigheid en uiterlijk:

  • Plastic kappen in elke gewenste kleur. Je hoverboard kan elke gewenste kleur worden gegeven door heel eenvoudig de plastic kapjes te vervangen. Deze zijn in nagenoeg elke gewenste kleur te verkrijgen. Het voordeel van dit accessoire is dat het een compleet nieuwe ‘look’ geeft aan je hoverboard. Met een nieuwe set wielen erbij lijkt je hoverboard weer zo goed als nieuw.
  • Rubberen beschermhoes om je hoverboard te beschermen. Net als elk ander vervoersmiddel zal ook jouw hoverboard niet bespaard blijven van de nodige krasjes doordat je tegen objecten aan bent gekomen. Door het plaatsen van de rubberen beschermhoes wordt de schade beperkt en raken de kapjes niet beschadigd. De hoesjes zijn trouwens ook te verkrijgen in vele leuke uitvoeringen.
  • En natuurlijk is het de bedoeling om veel plezier te beleven met je hoverboard. Een hoverkart is nou net een van de hoverboard accessoires waar je niet omheen kunt. Vergeleken met de vorige twee accessoires wel aan de prijzige kant, maar staat garant voor eindeloos plezier omdat je hiermee binnen een handomdraai je hoverboard omtovert naar een kart.

Met bovenstaande 3 accessoires kan je dus lekker het uiterlijk van je hoverboard aanpassen en er bovendien nog heel veel plezier aan beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *