0

3 tips voor de perfecte verlovingsring

Wanneer je besloten hebt om je partner ten huwelijk gaat vragen is het eerste wat je gaat regelen natuurlijk de verlovingsring. Een verlovingsring moet natuurlijk passen, stralen en helemaal naar wens zijn. Het moet werkelijk een ring zijn om van te dromen.

 

Het is natuurlijk begrijpelijk dat een verlovingsring kopen de nodige vragen met zich meebrengt en dat je dit spannend vind. Want je wilt het natuurlijk helemaal perfect doen, daarom geven wij 3 tips voor de perfecte verlovingsring.

 

  1. Luister naar je partner

 

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je aanstaande weet dat je hem of haar ten huwelijk gaat vragen. Het is dus belangrijk om niet te opvallend te vragen naar sieraden, en al helemaal niet direct over verlovingsringen beginnen, maar het is wel van belang om goed te luisteren bij alle gesprekken over sieraden met je partner. Zo kom je ongeveer te weten wat de smaak is van je partner als het gaat om sieraden. En dus ook voor de verlovingsring.

 

  1. Vraag om advies

 

Het is geheel begrijpelijk dat je misschien niet helemaal weet wat de smaak van je partner is. In dat geval kun je het beste andere mensen in de omgeving om advies vragen. Neem bijvoorbeeld een goede vriend(in) die altijd meegaat shoppen en dus meer kan vertellen over de smaak van je partner. Eventueel kan je eens langs de vitrine van een juwelier lopen en vragen welke sieraden ze mooi vind. Doe dit een beetje onopvallend.

3. Zoek de perfecte verlovingsring

Natuurlijk zijn er op internet talloze verlovingsringen te vinden en is dit een uitstekend middel om eens rond te kijken naar de mogelijkheden en het aanbod. Sterker nog, het internet is de perfecte manier op je zoektocht naar de perfecte verlovingsring te starten. Echter is het kopen van een verlovingsring wat anders. Dan wil je hem toch in het echt zien bij een juwelier. Wanneer die voor je ligt zie je de schittering, zetting, slijping en de kleuren veel beter. Wij adviseren altijd om een verlovingsring bij een juwelier te kopen. Heb je een aantal “perfecte” verlovingsringen op het internet gevonden? Neem deze dan mee om de smaak van je partner duidelijk te maken bij de juwelier. Inspiratie nodig? Bekijk deze verlovingsringen op Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *