0

Extra lange T-shirts voor meer draagcomfort

Als je aan de lange kant bent is het soms moeilijk om T-shirts met de juiste lengte te vinden. Toch speelt de mode steeds meer in op extra lang.. Kijk maar eens op de website van ShirtsofCotton bij de extra lange T-Shirts. Bij deze webwinkel vind je uiteenlopende modellen shirts die net even wat langer zijn. Je kent het probleem vast wel. Je bent wat langer dan gemiddeld en je koopt een shirt in de goede maat. Na een paar keer wassen blijkt het shirt echter wat gekrompen te zijn en schiet het iedere keer weer uit je broek. Om dat te voorkomen kies je dus beter voor een extra lang model.

Nooit meer te kort

De T-shirts van ShirtsofCotton zijn aan de onderkant net allemaal even wat langer en daarbij is ook meteen rekening gehouden met eventueel krimpen in de was. Na diverse wasbeurten is je shirt nog altijd lang genoeg om het gewoon in je broek te kunnen dragen. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Andere kenmerken van de T-shirts

Behalve dat de shirtjes net even wat langer zijn hebben ze nog een aantal speciale kenmerken. Ze zijn lichtjes getailleerd, hebben een nette V-hals waardoor ze onder ieder overhemd passen, zijn verkrijgbaar in diverse modellen (denk hierbij bijvoorbeeld aan shirtjes met of zonder mouwen) en hebben net even wat meer ruimte onder de oksel zodat het shirtje nooit trekt. De shirts worden gemaakt van een kwalitatief goede katoensoort en op een speciale manier geweven. Omdat ze voorgewassen en voorgekrompen zijn, krimpen ze nauwelijks meer tijdens het wassen en passen ze altijd goed en zijn ook voor iedere man geschikt. Wat voor shirt of maat je ook wilt, een shirt van ShirtsofCotton past altijd perfect en draagt ook nog eens comfortabel. Bestellen gaat ook nog eens snel en eenvoudig via de website van ShirtsofCotton. Ook HighClassFashion biedt ruime keuze aan herenkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *