0

Nieuwe kapsel trends najaar voor een prachtige uitstraling

Na een hele mooie en warme zomer, duiken we de herfst weer in. Dan heb je weer zin in een nieuwe kledingstijl want met de zomerlook heb je het wel gehad. Dat geldt zeker voor je kapsel. De ‘beach’ look er weer uit en ga voor een mooie herfstlook. Iedere seizoen zie je weer opvallende en originele kapsels. Er zijn veel nieuwe kapsel trends dit najaar waarmee je geweldig voor de dag kunt komen. Je ondergaat een metamorfose waar je echt zin in hebt bij Salon Spiegelbeeld. Wanneer je de nieuwe trends op kapselgebied bekijkt, krijg je de kriebels. Met name de wetlook is helemaal terug, net alsof je net onder de douche vandaan komt. Wanneer je lang haar hebt, is de hoge paardenstaart heel elegant, zeker wanneer je je haar mooi in de krul hebt. De zijscheiding komt er in. Dat is vooral bij lang steil haar dat strak achter het oor gedragen wordt heel ‘girly’. Wat dat betreft is dit kapsel geschikt voor dag en nacht vanwege de simpele uitvoering. Je kunt kiezen tussen stoer, uitbundig, klassiek en noem maar op. Let er wel op wat goed bij je gezichtsvorm past. Een kapsel kan soms bij de één prachtig zijn terwijl het de ander misstaat. Een enigszins klassiek bob-kapsel blijft altijd mooi en kan zowel met pony als met zijscheiding gedragen worden. Korte stoere kapsels zijn bij bepaalde types vrouwen altijd ‘hot’ en lang mooi verzorgd haar siert je als vrouw altijd.

Welke kleur kiezen?

Bij nieuwe kapsel trends najaar hoort natuurlijk een mooie warme kleur. De meeste vrouwen kiezen hoe dan ook toch voor een paar tinten donkerder. De hele blonde zomerlook met een koele ondertoon evenals veelvuldige highlights gaan eruit en de warme herfstkleuren zoals kastanjebruin, mahonie, en donkerblonde tinten komen voor de dag. Warme kleuren laten je haar tevens gezonder lijken. De trend qua kleurstijl deze herfst, zijn de zogenoemde vervaagde kleuren. Je ziet ze vast al weleens lopen, vrouwen met een vervaagde roze- of perzikachtige teint in hun haar. Zeker als je blond haar hebt, is dit is super leuk om deze herfst eens met dit soort kleurtjes te experimenteren. Voor de echte durfal is er bijvoorbeeld groen of blauw. Maar ook paars, lila en uitgewassen grijstinten zijn helemaal ‘hot’. Doordat de haarkleur al wat vervaagd is, hoef je niet om de paar weken naar de kapper. Je bespaart dus op je portemonnee.

Leuke accessoires bij prachtig herfstkapsel

Je hebt je najaarscoupe uitgekozen, je bent bij de kapper geweest en het voelt goed. Je bent tevreden met je nieuwe look en daar horen eigenlijk wel leuke accessoires en make-up bij voor de finishing touch. Een mooie bijpassende bril is, als je brildragend bent, is ook prachtig. Er zijn heel veel accessoires te koop zoals leuke halskettinkjes, armbanden en horloges. Dat kan in goud-, zilver- of rosé kleur maar ook andere kleuren zoals wit, zwart, rood, groen , rood et cetera. Je ziet vanzelf bij je nieuwe look , sprankelende make-up en kleding wat jou siert. Veel succes!

 

Bron: Fashionopzijnbest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *