0

Geweldig advies voor de eerste keer Sieraden Kopers

Niets als sieraden kan zo’n gevoel van pure vreugde in de ontvanger opwekken, zeker niet als die persoon van sieraden houdt. Met zo veelkeuzes, en het is een belangrijke investering, is het belangrijk om de juiste sieraden te kiezen als u, of de persoon voor wie u het koopt zal het vaak dragen.

Sla een aantal van uw meest kwetsbare sieraden alleen voor speciale gelegenheden. Sommige fragiele stenen zoals opaal en peridot mag alleen worden gedragen voor speciale evenementen en vervolgens zorgvuldig opgeslagen tot de volgende gelegenheid. Dit kan irritant lijken omdat u uw beste stukken wilt kunnen dragen, maar het kan hun levensduur verlengen als u ze niet te vaak blootstelt aan schade.

Koop geen sieraden bij retailers in China. Dit land is berucht voor de verkoop van nep edelsteen en metalen sieraden. Vaak, de sieraden geadverteerd als sterling zilver met echte turquoise is gewoon een stuk metaal gespoten in zilver en de turquoise is een nep stuk plastic. Dergelijke leveranciers kunnen accepteren rendementen, maar het gedoe van de scheepvaart het terug op uw eigen kosten, is meestal niet de moeite waard. Wees je bewust van dergelijke zwendelpraktijken.

Doe een cursus!

Wil je graag eens wat nieuws leren, maar weet je niet zo goed wat? Doe dan eens een cursus edelsmeden bij Corina Rietveld! Hier leer je hoe je edelsmeed, maar ze leert je ook veel over sieraden in het algemeen. Via haar website kan je meer lezen over handgemaakte sieraden en de verschillende collecties die ze voert.

Probeer bij te blijven met sieraden trends. Net als bij mode, sieraden volgt ook seizoensgebonden trends en u kunt een stijl en kleurencombinatie vinden die bij u past. U kunt zelfs specialiteiten vinden die bij kledingstukken in uw eigen persoonlijke garderobe passen. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos.

U kunt sieraden die spreken van oude en vintage tijden voorbij laten gaan. Ze nemen hun styling uit de Victoriaanse tijd en andere bekende periodes. Deze maken perfecte stukken om elke garderobe waar u wilt laten zien wat oude wereldklasse. Populaire types zijn onder andere bakelieten sieraden, boekkettingen, cameo’s, celluloid sieraden, doubletten, filigraan sieraden, en nog veel meer.

Bij het kopen van sieraden, kunt u overwegen om lab-gecreƫerde stenen te kopen. Edelstenen gemaakt in een lab kunnen net zo mooi zijn als natuurlijke edelstenen, maar ze zijn vaak minder duur. U kunt in staat zijn om een veel grotere lab-gemaakte steen te kopen voor dezelfde prijs als een kleinere natuursteen. Als je ethische bezwaren hebt, is lab made zeker de juiste weg.

Hoewel sommige van de stukken kunnen aantrekkelijk zijn, moet je wegblijven van goud gevulde sieraden. Het maakt niet uit wat de verkoper kan zeggen, kan goud gevulde sieraden kan uw huid groen te zetten en de kleuren kunnen vervagen. Het beste ding om te doen als je niet weet of het goud gevuld is om gewoon niet te kopen.

Als u merkt dat u het dragen van een armband uitstellen omdat u een horloge draagt, koop een armband die overeenkomt met uw horloge in stijl en kleur, en draag het op uw andere pols. Armbanden zijn leuk en zijn een van de enige sieraden die je op jezelf kunt zien als je ze draagt. Draag er een op je pols zonder horloge, of ontdoen van je horloge.

Om er zeker van te zijn dat niemand kan zien dat u kostuumsieraden draagt, kiest u stukken die een echte metalen instelling hebben. Een gouden of platina setting kan een kunstmatige edelsteen een veel authentieker uiterlijk geven. Dit zal ervoor zorgen dat u er nog steeds elegant uitzien, zelfs wanneer u uw sieraden koopt op een budget.

Houd uw edelstenen sprankelend in uw sieraden alsof ze altijd nieuw zijn. U kunt uw mooie stenen op hun best uitzien door ze te weken in dezelfde oplossing die gebruikt wordt om prothesen te weken. Gebitreinigers zijn kosteneffectief en op grote schaal beschikbaar. Gebruik voor een nacht, en uw juwelen zullen er weer als nieuw uitzien.

Dus, nu weet je wat je te doen staat!

Sieraden zijn een geweldig cadeau. Het is zowel mooi als duur. Vanwege de doorgaans hoge kosten die gepaard gaan met een mooi sieraad is het belangrijk om een verstandige beslissing te nemen. Dit artikel is bedoeld om advies te geven over hoe de beste beslissing te nemen als het gaat om sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *