0

Op de bank, in huis, gellak aanbrengen

eder meisje komt op een bepaalde leeftijd dat ze aandacht geven aan hun uiterlijk. Het wordt met het jaar belangrijker hoe mooi ze eruit zien. Ze kopen steeds meer kleding, make-up, sieraden, nagellak en noem maar op. Gelnagellak wordt ook steeds populairder. Steeds vaker even naar de salon toen om gelnagellak aan te brengen. Sommige vrouwen vinden het fijner om het zelf thuis te doen, hier is ook zeker niks mis mee.

Als je lekker thuis op de bank gellak wilt aanbrengen is het wel handig om informatie te verzamelen over het merk. Elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten en verschilt dus van elkaar. Je kan bijvoorbeeld aan je vriendinnen om hulp vragen of desnoods wat oudere mensen vragen met meer ervaring. Want gellak moet bijvoorbeeld uit harden onder een uv-lamp en droogt niet in de lucht door nagellak.

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor gellak en niet gewoon voor nagellak? Gellak blijft langer zitten. Dan hoef je het dus niet om de paar dagen helemaal eraf te halen en opnieuw te doen. Het blijft zeker ruim 2 weken goed zitten. Het verstevigd meteen de natuurlijke nagel, dit zorgt er dus ook voor dat een nagel minder snel zal scheuren. Iedereen weet hoe vervelend dit is en hoeveel pijn dit kan doen. Gellak zorgt er nog beter voor dat je nagel volledig glad is. Het vult namelijk de oneffenheden van de natuurlijke nagel op.

Wil je dus thuis aan de slag gaan? De mooiste gellak voor op je nagels? Dan raad ik het aan om te beginnen met een gel nagellak startpakket. Voor extra tips en uitleg kan je kijken op de site van PinkGellac.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *