0

Punten waar je op let bij het aanschaffen van nieuwe schoenen

Het kopen van nieuwe schoenen is natuurlijk altijd leuk. Toch betrappen we ons er vaak op dat we vooral kijken naar de buitenkant. Opzich is dit niet eens raar, want je schoen moet toch mooi zijn? De kleur, het model, hoog of laag, ga zo maar door. Maar dit is niet het enige wat belangrijk is bij nieuwe schoenen. Het moet toch ook wel een beetje lekker moeten zitten. Wij vrouwen vinden het vaak geen probleem om pijn te lijden, want wie mooi wil zijn moet soms gewoon even pijn lijden. Wel is het goed om te weten dat niet goed zittende schoenen totaal niet goed zijn voor je voeten.

Vrouwen hebben over het algemeen meer last van voetproblemen dan mannen. Denk aan blaren, knobbels op de tenen, likdoorns, er is altijd wel iets. Deze voetproblemen worden allemaal veroorzaakt door het dragen van schoenen met een verkeerde maat, of gewoon een slechte schoen. Hier een aantal punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van nieuwe schoenen!

De schoen passen

Je zou denken dat iedereen het doet: passen en aanraken. Toch valt dit vaak nog vies tegen. Online shoppen is natuurlijk sinds een tijd nu ontzettend ontploft en daar kunnen we nog wel eens wat laks van worden. Als we dan iets moois zijn, willen we het gelijk hebben en bestellen we het maar. Als het dan niet helemaal past: “Tja, anders moet ik het weer helemaal terug sturen…” En dan loop je sneller het risico dat je met te kleine of te grote schoenen rondloopt. Elke schoen en elk merk heeft zo zijn eigen pasvorm en daarom moet je altijd van tevoren de schoen goed passen.

Het is belangrijk dat er nog een beetje speling is wanneer je voet in de schoen zit, vooral bij de tenen. Let erop dat er bij de tenen in de lengte en in de breedte genoeg ruimte moet zitten. De laatste tijd is het online shoppen hartstikke in, maar bij sommige kledingstukken niet praktisch. Schoenen zijn hier het perfecte voorbeeld van. Met kleding kan je het risico nemen, met schoenen liever niet.

Veja heren sneakers

Veja heren sneakers staan bekend om het nummer één duurzaam schoenenmerk. De sneakers worden uitsluitend gemaakt van biologisch verantwoorde producten zoals plantaardig gelooid leer, eco-katoen en wild rubber. Ze stralen kwaliteit en comfort uit en vinden dit ook erg belangrijk. Veja heren sneakers bieden een breed assortiment aan met een goede mix van sportieve en stoere schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *