0

Bijblijven met de trends: Naar de sauna in stijl.

Tegenwoordig komen wij het huis niet meer uit zonder in de spiegel te kijken. In Nederland zijn steeds meer mensen bezig om bij te blijven met de nieuwste mode, maar waarom zou je dan niet meegaan met de nieuwste trends binnen de wellness en sauna?

Kies de juiste kleuren uit

Natuurlijk is het makkelijk om altijd te kiezen voor een witte handdoek, maar waarom zou je niet kiezen voor een kleur die bij jou past? In de lente van 2019 gaan we veel verschillende kleuren zien, die vooral heel fel zijn. Wees dus niet bang om met je felblauwe handdoek naar de sauna te gaan! Kies vooral ook de warme kleuren uit. Iedereen in de sauna zal zien dat jij denkt aan de trends. Als ik je een kleur zou moeten aanbevelen, dan is het toch wel koraaloranje. Deze oranjekleur ga je in de lente en zomer veel zien!

Ga niet alleen voor modieus, maar ook praktisch

Je hoeft niet meer je handdoek om te knopen, maar er worden ook handdoeken gemaakt die zijn gebaseerd op de schotse kilt. Dit is een handdoek met elastiek of klittenband en zorgt ervoor dat jouw sauna handdoek niet alleen goed om je middel blijft zitten, maar ook dat jij je handdoek met stijl kan dragen. Als je dit combineert met een mooie kleur, zal jij het icoon worden van jouw lokale sauna en een echte trendzetter zijn.

Kies wel voor kwaliteit

Er zijn op het internet vele producten te vinden die zijn gemaakt om mee te nemen naar de sauna of wellness, maar let op! Op sites die geïmporteerde stoffen verkopen, wordt meestal niet aangegeven met wat voor materiaal het product is gemaakt. Je moet wel een echte goede badstof hebben. Misschien betaal je hier iets meer voor, maar je gaat er veel langer plezier van hebben. Kan je niet kiezen? Misschien moet je even de beste mogelijkheden bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *