0

Waar let je op bij het kiezen van een mooie fles wijn?

Een mooie fles wijn staat niet alleen mooi op tafel, maar is ook onwijs leuk om cadeau te doen aan iemand. Doe er een mooie strik omheen en je bent in feite al klaar. Voordat je de fles uitzoekt is het natuurlijk wel belangrijk om te kijken of de inhoud van de fles je ook bevalt.

Bedenk daarom van te voren welk wijnsoorten je uitkiest. Wordt het rosérode wijn of witte wijn  Als je al weet van wat voor een wijn je houdt kun je op zoek gaan naar een mooie fles, maar weet je dit nog niet precies ga dan eerst na wat voor wijn jouw voorkeur heeft of waar je het bij drinkt. Vervolgens kijk je of je liever een classy fles wijn hebt met een chique etiket of dat je juist voor een trendy fles gaat in een hip jasje. Kom je er echt niet uit, ga dan voor een mooie fles rosé. Niet alleen heb je dan een leuke fles, ook is rosé een drankje dat samengaat met veel verschillende gerechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *