0

Tips om beschadigd haar te herstellen

Er zijn vele manieren waaraan je kunt merken dat je haar beschadigd is. Je haar voelt bijvoorbeeld niet meer zo zacht als het ooit wel deed, je haar lijkt de laatste tijd niet meer zo mooi te zitten als het ooit wel zat of je haar voelt droog en pluizig. Omdat dit heel vervelend is en dit ervoor kan zorgen dat je haar blijvend beschadigd volgen hier een aantal tips om te zorgen dat je haar er niet meer zo ongezond uitziet.

Tip 1: Laat altijd de gespleten punten knippen

Hoe lang je haar ook is, met gespleten haarpunten zal het er nooit gezond uitzien en zal het ook ongezond doorgroeien. Het is mogelijk niet wat je wil horen, maar soms is de enige oplossing om je haar weer gezond te maken door er een flink stuk af te knippen. Mocht je dit nou als je enige uitweg zien, ga dan naar de beste kapper Delft. Deze kapper kan ervoor zorgen dat je weer tevreden bent!

Tip 2: Was je haar niet te vaak

Dit is een tip die je waarschijnlijk ook liever niet krijgt. Veel mensen wassen hun haar elke dag en dit kan ervoor zorgen dat het haar op lange termijn steeds vetter wordt. Het schone gevoel elke dag weegt dan niet meer op tegen het tempo waarop het haar weer vet lijkt te worden. De enige oplossing is dan ook om het haar minder te wassen.

Tip 3: Gebruik conditioner of haarmasker Conditioner of haarmasker zorgt ervoor dat je haarschubben zich sluiten. Hierdoor raakt je haar minder snel beschadigd en kan je haar het zachte gevoel terugkrijgen. Mocht je nu een haarmasker willen gebruiken, ga dan naar hairdresser delft. Hier zorgen ze ervoor dat je haar weer helemaal gezond wordt en je niet meer onzeker hoeft te zijn als je ’s ochtends in de spiegel kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *