0

Waarom moet je NU een telefoonhoesje kopen?

De tijd van Nokia’s die je van meters afstand op de grond kan laten vallen, is voorbij. De telefoons van nu bestaan uit materiaal dat zo fragiel is, dat een telefoonhoesje geen overbodige luxe is. De prijzen van de huidige smartphones zijn er ook niet naar om elk jaar een nieuwe aan te schaffen. En waarom moet je nog meer NU een hoesje aanschaffen? Je leest het in deze blog.

Kwetsbaarheid van telefoons

Zoals al aangegeven, de smartphones van tegenwoordig zijn zeer kwetsbaar. Veel modellen hebben zowel een glazen voor- als achterkant. En glas, dat breekt nu eenmaal heel snel. Scherven mogen dan wel geluk brengen, het kost je wel een paar honderd euro voor reparatie of zelfs een nieuwe telefoon. Ook is dit materiaal erg gevoelig voor krassen of stoten. Met een telefoonhoesje bescherm je jouw smartphone hiertegen.

Functionele telefoonhoesjes

Leuke telefoonhoesjes zijn er niet meer alleen om jouw telefoon te beschermen; vaak hebben ze nog extra functionaliteiten. Er zijn speciale hoesjes in de vorm van een boekje, waarbij je aan één kant ruimte hebt voor het bewaren van wat briefgeld of pasjes. Dat is handig wanneer je even weggaat en geen portemonnee of tas mee wilt nemen. Met een rijbewijs en pinpas kom je in Nederland namelijk al heel ver. Of ga voor een hoesje met een koord eraan, een zogenaamde ‘Festicase’, die je om je nek hangt tijdens festivals. Snel foto’s en video’s schieten kan dan aan jou worden overgelaten!

Fashion statement

Met zo’n leuk telefoonhoesje maak je natuurlijk ook gewoon een fashion statement. Een toffe print kan laten zien waar jij van houdt of waar jij voor staat. Toon je liefde voor eten met een hoesje vol avocado’s of watermeloenen, of juist een klassieke tekst die bij jouw motto past. Of kies je liever iets klassieks als dierenprint of stipjes? FOONCASE is een webshop die al deze hoesjes voor jouw smartphone verkoopt. Bestel vandaag nog een leuk hoesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *