0

MM Styling Geesteren

Sinds 1 mei jongstleden is MM Styling te Geesteren, Overijssel, een feit. MM Styling in Geesteren is het adres voor uw haar, nagels en sieraden. U vindt MM Styling aan de Haarbrinksweg 34 in Geesteren.

Kapsalon Geesteren

Op zoek naar een kapsalon in Geesteren? Dan is MM Styling dé kapsalon waar u naar op zoek bent. MM Styling is een kapsalon voor zowel heren als dames. Uiteraard zijn kinderen ook meer dan welkom. De specialiteit van MM Styling ligt voornamelijk op het knippen, kleuren en stylen van dames. Gebruikte producten zijn van uitmuntende kwaliteit. Enkele merken die gebruikt worden zijn onder andere Aloxxi en DOOP.

Nagelsalon Geesteren

Ook wanneer u op zoek bent naar een nagelsalon in Geesteren kunt u bij MM Styling terecht. Het aanbod kleuren is enorm waardoor er altijd een perfect match zal zijn met uw persoonlijkheid. Bij MM Styling kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe set nagels, maar ook om uw huidige set nagels bij te laten werken.

Diploma’s

MM Styling beschikt over de nodige diploma’s voor zowel de kapsalon als de nagelsalon. Meerdere keren per jaar wordt er deelgenomen aan cursussen waardoor de nodige kennis altijd up to date is.

Sieraden

Tot slot verkoopt MM Styling ook diverse sieraden. Het aanbod varieert van oorbellen tot handgemaakte brillenkoordjes. Zelf eigenaar van een accessoire- of kledingwinkel? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om de producten van MM Styling op te nemen in uw assortiment. MM Styling biedt u als wederverkoper uitstekende winstmarges.

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel vrijblijvend om samen de mogelijkheden te bekijken. Of u nu op zoek bent naar een nieuw sieraad, een nieuw kapsel of een prachtige set nagels, bij MM Styling vindt u het allemaal.
fudge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *