0

Tijd om je klaar te maken voor de herfst!

Van de week staan alweer de laatste zomerse dagen van dit jaar op de kalender. De zomerkleding is inmiddels alweer in de uitverkoop en de regenachtige dagen hebben we alweer mee kunnen maken. De zomer is nu écht over, dat merken we aan alles! Zo zullen bij moeders thuis binnenkort de stamppotten met worst op tafel staan, de winterjassen zijn weer overal te vinden en de regenjassen kunnen we weer tevoorschijn halen. Het is dus tijd om onszelf weer voor te bereiden voor de wat koudere dagen! Of het nu gaat om een jas, sneakers of een nieuwe broek, de koudere dagen komen eraan!

Kleed jezelf tegen de kou!

De koudere dagen zijn niet voor iedereen even leuk, maar toch kan niemand hier iets aan doen. Waar we wel iets aan kunnen doen, is om onszelf te kleden tegen de kou. De koude, regenachtige dagen zijn meestal de dagen waar de meeste mensen een griep oplopen of verkouden raken. Hier zit je niet zo graag op te wachten, dus is het verstandig om jezelf goed aan te kleden. Kies daarom voor een goede lange broek en een lekker sweatshirt of trui zodat je het in ieder geval niet koud krijgt. Vervolgens zijn er nog de dames sneakers die het voor jezelf helemaal afmaken. Kies voor leren, gevoerde of hoge schoenen, zodat de kou niet in je schoen komt te zitten!

De voordelen van de koudere dagen

De kans is heel groot dat je met je gedachte nog bij de stralende zon, de dagen aan het strand of met je vakantie bezig bent. Dit is natuurlijk logisch, omdat deze periode er nog maar net op zit. De koudere dagen zullen we daarom ook niet snel welkom heten. Maar toch zijn er vele voordelen aan deze toch wat koudere dagen. We hebben ze even op een rijtje gezet:

  • Je hoeft voorlopig niet meer de planten water te geven in de tuin. Kan je het jezelf nog herinneren, die dagen dat het wel de 40 graden aan kon tikken. Je vader, moeder of misschien wel jezelf stond iedere dag de planten water te geven. Dat is nu niet meer nodig!
  • Een heerlijk gevoel van thuiskomen. Wellicht dat je dit voor de hand liggend of juist totaal onnodig vindt, daar zijn we het niet mee eens! Wanneer je bijvoorbeeld laat klaar bent met school en door de barre kou heen moet lopen of fietsen, zul je blij zijn wanneer je thuis bent. Thuis zal het eten voor je klaar staan, kan de warme chocomel worden ingeschonken en kan het genieten met kaarslicht beginnen!
  • Een nieuw seizoen betekent natuurlijk nieuwe outfits! De échte fashionista’s kunnen hun slag weer slaan voor in de winter. Ga je voor de nieuwste outfits uit de nieuwe collectie, of scoor je toch nog even de laatste zomerkoopjes? Je kunt jezelf weer lekker laten gaan door verschillende combinaties maken!

Zo zijn er nog veel meer voordelen aan een nieuw seizoen. Nieuwe seizoenskleding, een warm thuiskomen, maar ook ander soort eten en meer! Zo zul je even gedag moeten zeggen tegen de zomerse aardbeien, maar staan de winterse stoofperen alweer op het vuur! Wat is jouw favoriete momentje tijdens de koudere dagen? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *