0

De perfecte vrouwenschoenen voor het najaar 2019

De herfst is er al. En met de herfst komt ook verandering in onze kleding(-stijl), de zogeheten “Fall Fashion”. Ben jij een iemand die zich bezighoudt met de mode en vraag jij je vaak af wat de volgende trend is? Nou, dan volgen hier voor jou de vrouwenschoenen trends van het najaar 2019. Met deze tips zorg jij ervoor dat niet alleen jouw kleding stijlvol is, maar ook jouw schoenen. Want onze voetjes kunnen uiteraard niet achterblijven bij de laatste modetrends.

Elk najaar is er weer een nieuwe collectie, maar er zijn zeker ook klassiekers die ons elk jaar in en uit volgen. Jouw persoonlijke schoenencollectie is op zijn best als je er nette schoenen, casual schoenen en laarzen in hebt zitten. Dit zijn de must haves voor dit najaar. Met deze schoenen zal jij gegarandeerd het hele herfstseizoen rondlopen in stijl ( en zeker ook comfort). Hieronder volgt de schoenenlijst van het najaar 2019.

Casual schoenen: de sneakers


Onder casual verstaan wij comfort, maar zeker ook stijl. Zo heb je vele schoenen die zorgen voor een stijlvol en verzorgd uiterlijk zonder dat je voeten zeer gaan doen. Dit zijn de casual sneakers, deze zijn sportief en netjes tegelijkertijd. Zo hoef je niet voor elke gelegenheid te zoeken naar een geschikt paar schoenen, omdat deze casual sneakers onder veel kleren heel leuk staan. Je kunt ze in allerlei kleuren vinden. Zo heb je matte en felle kleuren. Je kunt gaan voor opvallende schoenen die een ieders aandacht trekken of de subtiele paar sneakers die je outfit afmaken zonder te overheersen.

Stoere schoenen: de boots


Houdt jij meer van stoere schoenen, dan zijn de boots de schoenen voor jou. Boots zijn korte laarzen die veters kunnen bevatten of veterloos verkocht kunnen worden. De boots kun je vaak in leer of suède vinden. De kleuren zwart, cognac en bruin zijn de meest populaire kleuren. Ze houden de voetjes lekker warm en gaan lekkerder zitten naarmate jij ze in gebruik neemt. Heel comfortabel dus. Heb je suède boots? Dan moet je ze wel eerst behandelen zodat er geen watervlekjes in blijven zitten. Na een behandeling moeten de schoenen goed beschermd zijn tegen water. Het middel om de schoenen te behandelen kan je bij een schoenwinkel of een drogist vinden.

De nette pumps


Ben je op zoek naar vrouwenschoenen voor een formele gelegenheid? Of ben je op zoek naar vrouwenschoenen die netjes staan bij jouw jurk? Dan zijn de pumps wat voor jou. Pumps stralen vrouwelijkheid en elegantie uit en zijn geschikt voor zowel feestelijke als professionele gelegenheden. Ze staan leuk onder een nette broek en ze zijn te dragen onder een mantelpak, maar ook een jurk of rok. Kies voor donker gekleurde pumps bij formeel gebruik, bij een informele cultuur kun je voor een vrolijke kleur gaan. Let er wel op dat de hak niet te hoog is, dat kan namelijk intimiderend overkomen. Wil je graag meer informatie, kom naar onze schoenenwinkel in Monster.

Met deze tips moet je aardig ver komen in het uitzoeken van jouw najaar schoenen voor dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *