0

Waterdichte fietstas kopen

Als je op de fiets weg gaat wil je wel graag dat je spullen goed beschermt zij en droog blijven. Stel dat je onderweg ineens een regenbui krijgt dan wil je natuurlijk niet dat je laptop of andere spullen nat worden. Waterdichte fietstassen kopen is dan een hele goede optie.

Waterafstotend is iets anders als waterdicht

Er zijn ook fietstassen te koop die waterafstotend zijn. Maar daarbij weet je nooit honderd procent zeker dat het ook droog blijft. Het houd uiteraard wel iets van vocht tegen maar nooit helemaal. Een waterdichte fietstas doet dat wel. Deze tas is voorzien van een speciale laag coating. Ook langs de naden van de tas kan het niet gaan lekken want deze zijn gelast.

De sluiting van de tas is ook heel belangrijk

Wil je een waterdichte fietstas kopen? Let dan ook even goed op de sluiting. Als de tas waterdicht is heeft deze geen gespsluiting of een sluiting met klittenband. Dat sluit niet afdoende en kan het daar alsnog langs gaan lekken.
Een goede sluiting bestaat uit een rits die je als eerst moet dichtmaken dan rol je de bovenkant van de tas om en kan je deze weer met een andere sluiting dicht maken. Het kost je wel even wat extra tijd maar dan blijven al je spullen ook echt droog. Een belangrijk aandachtspunt bij aanschaf van een fietstas.

In allerlei leuke en trendy kleuren verkrijgbaar

Denk nu niet dat als je een waterdichte fietstas gaat kopen dat er weinig of geen keuze is. Dit is echt niet het geval. Ook waterdichte fietstassen zijn verkrijgbaar in allerlei leuke en trendy kleuren maar ook in verschillende afmetingen, maten en vormgeving. Er is altijd wel een fietstas die je goed kan combineren met de kleur en het uiterlijk van je fiets.

Nooit meer een tas vol natte spullen

Over het algemeen genomen leven we in een land waar het best vaak regent. Als je bijvoorbeeld van huis naar werk fietst en weer terug is de kans best groot dat je onverwachts toch in bui terechtkomt. Dan is het wel zo fijn dat bijvoorbeeld je boeken, smartphone, laptop enz. droog blijven. Eigenlijk is een waterdichte fietstas onmisbaar. Nooit meer natte spullen. Bekijk dan eens wat de mogelijkheden zijn op het vlak van waterdichte fietstassen. Een waterdichte fietstas kopen is echt een heel goed idee en je hebt er echt veel profijt van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *