0

rock-en-roll-kleding-kopen-maak-kennis-met-deze-iconische-stijl

Ben jij idolaat van die prachtige jurken en leren jasjes uit de fifties en sixties die we ook nu terugzien in het huidige straatbeeld? Anno 2021 dragen we weer vaker kleding van die toffe Rock en Roll stijl. Niet alleen kun je de kleding van je oma of moeder uit de kast halen, omdat die nu weer helemaal in raakt. Steeds meer kledingwinkels verkopen unieke pareltjes met kenmerken uit de jaren 50 en 60.

Wil jij Rock en Roll kleding kopen? Ontdek in deze blog waar je de iconische stijl aan herkent. Zo breng jij die toffe Rock en Roll kleding terug naar de jaren 20 van deze eeuw.

Rock en Roll kleding kopen en tijd maken voor haar en make up?

Ga je Rock en Roll kleding kopen? Dan denk je aan stoere leren jasjes, blouses met kleurrijke prints en natuurlijk de elegante high waist rokken op knielengte die je onder een fleurige top draagt. De Rock en Roll kleding van de fifties en sixties heeft bijzondere stijlkenmerken die je ertoe dwingen om elke dag van top tot teen onberispelijk de deur uit te gaan. Dus niet alleen je Rock en Roll kleding maakt je look, je hebt ook aandacht geschonken aan je kapsel, je make up en je schoenen. Alle details tot in de puntjes verzorgd maken jouw Rock en Roll stijl uit de jaren 50 en 60 compleet:

  • Wil je een goed Rock en Roll coupe creëren, dan is een bus haarlak onmisbaar. Want die vetkuiven uit de jaren 50 en 60 blijven niet uit zichzelf overeind staan. Met krulspelden, de juiste haarproducten en een leuk sjaaltje kom je tot de vetste kapsels die passen bij de Rock en Roll stijl.
  • Mooie zwarte eyeliner, een kleurige oogschaduw en knalrode lippen. Met aandacht voor een goede make up maak je je Rock en Roll outfit helemaal af.
  • Sexy hakken onder een kokerrok passen naadloos in de stijl van de Rock en Roll kleding. Ga je Rock en Roll kleding kopen, dan benadruk je met een high waist de rondingen van je lichaam. Een paar goede hakken eronder en je bent klaar om de show te stelen.

Stel je eigen stijl samen met de Rock en Roll kleding van de fifties en sixties

’s Ochtends iets eerder je bed uitkomen? Dat is het helemaal waard wanneer je extra tijd neemt om je Rock en Roll kleding inclusief een vette kuif en perfecte make up samen te stellen. Met een complete stijl haal je de iconische jaren 50 en 60 terug naar het heden. Of je nu gaat voor een sexy pin up stijl met een pencil skirt in combinatie met een prachtige blouse, of voor een mooie jeans met erbovenop een stoere leren jack, jij maakt de Rock en Roll look af. Dus wacht niet langer en ontdek de exclusieve adresjes waar je Rock en Roll kleding koopt. Of wil je met andere vintage kleding jouw unieke stijl neerzetten, ook dan vind je in de leukste boetiekjes en kledingwinkels de meest verrassende kledingstukken.

Rock en Roll kleding kopen? Ga naar Simsalabim in Groningen

Een van die unieke kledingwinkels is Simsalabim in Groningen. Als je Rock en Roll kleding wilt kopen, dan is dit het adres waar je tot een complete fifties en sixties stijl komt. En ook hun online webshop kun je ondersteboven halen om je outfit samen te stellen, mocht Groningen niet om de hoek liggen. Met het prachtige en veelzijdige assortiment van Simsalabim vind je absoluut een outfit waarmee je een stoere en sexy Rock en Roll stijl neerzet. Alleen nog een toffe oldtimer en swingende muziek en je gaat terug naar de iconische jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Mag ik mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *