0

De nieuwste strand essentials 2022

De zomer is nabij en je kan niet wachten tot je weer heerlijk op dat strand ligt te zonnen. Maar, bij een dagje strand horen wel een aantal essentials. Wat moet ik allemaal mee? Dit artikel vertelt je over de nieuwste strand essentials die je dit jaar moet aanschaffen.

Locker

“Sacha, blijf jij even bij de spullen?”, we kennen het allemaal wel, de angst dat je spullen gestolen worden op het strand als je even gaat zwemmen. Nou, daar is een oplossing voor. Tegenwoordig bestaan er speciale lockers die gemaakt zijn voor het strand om bijvoorbeeld vast te klikken aan je strandstoel. Hier kun je al je waardevolle spullen in kwijt, zoals telefoon, sleutels, pasjes etc. Nu kan je nooit het risico vermijden dat die locker dan wordt gestolen, maar de kans is wel veel kleiner dan het op je handdoek laten slingeren. Nu kun je eindelijk rustig gaan zwemmen zonder zorgen.

Duurzame zonnebril

Natuurlijk is een zonnebril de nummer 1 essential als je naar het strand gaat, maar tegenwoordig bestaan er ook duurzame zonnebrillen. Deze worden gemaakt van gerecyclede materialen die hergebruikt kunnen worden. Zo produceert Five2One Eyewear hun brillen van PET-flessen, die anders in de oceaan terecht zouden komen. Als je er fashionable uit wil zien en tegelijkertijd een steentje bij wil dragen aan het milieu, ga dan dit jaar voor een duurzame zonnebril.

Zonbeschermend telefoonhoesje

In de hitte van de zon wordt je telefoon snel oververhit. Hij kan zelfs zó oververhit raken, dat ie crasht. Maar, ook hier is een oplossing voor. Tegenwoordig heb je zonbeschermende telefoonhoesjes die zoals de naam het al zegt, je telefoon beschermen tegen de hitte van de zon. Ze zijn in allerlei stijlen en maten verkrijgbaar en is absoluut een must om aan te schaffen.

Kortom, een stranddag met zorgen bestaat niet meer in 2022. Met een locker en zonbeschermend telefoonhoesje ben je helemaal beschermd tegen diefstal en de boze zon. Een andere must dit jaar is een duurzame zonnebril, waar je niet alleen je strandoutfit helemaal mee afmaakt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *