0

Handige multifunctionele tassen voor diverse gelegenheden

Je aktetas is echt je werktas. Die neem je niet zo snel mee naar het pretpark voor een dagje uit. Dat geldt eigenlijk ook voor pilotenkoffers, dokterstassen en trolleykoffers. Deze hebben toch wel specifiek een taak. Maar wat als je gewoon een mooie tas wilt hebben, die multi-inzetbaar is? Wees gerust: die zijn er ook genoeg.

 

Handtas met schouderband

De handtas is de perfecte tas voor verschillende gelegenheden. Zorg dat deze uit te breiden is met een schouderband, zodat je de tas altijd mee kan nemen. Kies voor een middelgroot formaat, niet te klein, maar ook niet te groot, zodat het elegant is als avondtas, perfect is als werktas en moeiteloos gebruikt kan worden voor een dagje uit, lekker shoppen met je vriendinnen of zelfs als luiertas.

 

Kies voor een neutrale kleur

Als je je handtas voor meerdere gelegenheden wil gebruiken, dan is het goed om een neutrale of effen kleur te kiezen voor de tas. Een uitgaanstas is meestal zwart, maar dat hoeft natuurlijk niet. Kies eens voor donkerblauw of chic rood. Dit valt lekker op als werktas of tas voor een uitje, maar is ook elegant en chic genoeg voor een date of avondje theater.

 

Elegante details

Wil je de tas zowel overdag als ’s avonds gebruiken, let dan goed op de details die aan de tas zijn toegevoegd. Heel veel glitter-elementen geven de tas teveel een party-look. Voor een multifunctionele tas is dat niet handig. Je gebruikt je elegante clutch ook niet om je lunch mee te nemen naar het werk. Een subtiel strikje, kwastjes aan de tas of een enkel stras element op de schouderband kan natuurlijk wel.

 

Suède of leer

Een multifunctioneel materiaal dat past bij een veelzijdige tas is leer. Suède kan natuurlijk ook. Leer en suède zijn tijdloos, elegant, sportief, zakelijk en vooral veelzijdig. Ben je dus op zoek naar een multifunctionele tas geschikt voor meerdere gelegenheden? Kies dan voor leer of suède. Succes gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *