0

Kledingadvies & styling tips van Brantano


Voor kledingadvies en tips op het gebied van mode & fashion hoef je tegenwoordig niet meer naar de winkel. Ook het professionele oog van een mode expert is dichterbij en goedkoper dan je zou vermoeden. Tegenwoordig kun je overal (gratis) styling advies en inspiratie voor nieuwe outfits opdoen.

Haal inspiratie uit modeblogs.

De meest eenvoudig weg om jezelf te laten inspireren met nieuwe mode is door naar je favoriete online fashionstore te gaan. Vooral de grote bekender online retailers in mode zoals Zalando en de personal shopping service van Brantano zijn perfect om jezelf te inspireren met wat leuke kledingcombinaties zijn en wat er nu trending is.

Naast het grote aanbod en kledingassortiment die deze online winkels hebben. Hebben ze vaak ook een blog gedeelte op hun website met daarin soms wel enkele honderden blogs. In deze blogs wordt vanalles besproken maar vooral veel mode en fashion. Net zo als op onze website worden er onderwerpen besproken waar je doorgaans niet stil bij zou staan. Zoals dit blog over hoe je kleuren en materialen het beste kunt combineren in een outfit. Door het lezen van deze blogs blijf je op de hoogte van modetrends maar kom je ook een heleboel inspiratie tegen en krijg je mooi inzichten in hoe je je bijvoorbeeld deze zomer kunt kleden.

In deze blogs wordt veel content gebruikt, denk hierbij aan afbeeldingen maar ook video’s. Vaak wel met als bedoeling om meer te verkopen, maar ook om de doelgroep te informeren over de nieuwste trends. Jij dus!

Personal shopping services met gratis stylingadvies.

Wil je meer dan alleen inspiratie opdoen op het internet. Naast de websites van Brantano en Zalando, zijn er nog veel meer andere mode websites met blogs en outfit inspiratie.

Naast het afspeuren van leuke fashion blogs en stijlgidsen op het web is er nog een hele leuke manier om jezelf een nieuwe outfit aan te meten. Zowel Zalando als Brantano bieden namelijk een zogeheten styling service. Bij Brantano doen ze dit onder de naam ‘Suitcase by Brantano’.

Dit is een personal shopping service waarbij je hulp krijgt van een persoonlijke styliste die je helpt met nieuwe outfits. Door jou wat beter te leren kennen in een kort gesprek of via een online vragenlijst krijgt de styliste inzicht in jouw mode smaak en kan op basis hiervan enkele mooie suggesties doen en nieuwe outfits samenstellen.

Het mooie van dit is dat dit helemaal gratis is. Begrijp dit niet verkeerd, de kleding die je toegezonden krijgt, die moet je natuurlijk wel betalen wanneer je besluit deze te houden. Maar het advies is helemaal gratis. Zelfs wanneer je besluit om geen enkele outfit te houden. Op deze manier krijg je leuke nieuwe inzichten in de laatste modetrends en wat juist hiervan bij jouw persoonlijke stijl past. Ongeacht de gelegenheid en jaargetijde kun je zo op een leuke manier jezelf inspireren met nieuwe kleding voor je garderobe.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *