0

Trendy sieraden voor bij je outfit

Trendy sieraden voor bij je outfit.

Ben jij een echte fashionista? Volg jij de laatste trends in de mode? Dan weet je als mode expert als geen ander dat sieraden en make-up je outfit helemaal kunnen afmaken. Voor informatie over dit onderwerp kun je kijken in ons blog voor beauty beginners. Je kan ook gaan voor de Dutble giftbox. Als fashionista is deze box absoluut iets voor jou. Wat deze goodiebox precies is, gaan we je in dit blog vertellen. Nieuwsgierig? Lees vooral verder!

Dutch Blend.

Dutch Blend is bedacht door de website dutchblender.com. De drijvende kracht achter deze website is Nemi Dupuis. Deze ondernemer uit Amsterdam heeft naast haar werk als influencer in de fashionindustrie deze community opgezet.

Het is een community based website. Het is zeg maar een gemeenschap rondom het thema fashion. Je kan je hierbij aanmelden en zo in contact komen met andere fanatiekelingen in de mode en fashion. Het idee erachter is dat je samen met anderen leuke mode-items kunt kopen zoals armbanden,ringen en oorbellen, erover kan praten en tips uit kan wisselen met elkaar. Het is behalve een community ook een sieraden abonnement en beauty abonnement.

DutBle Giftbox.

Deze beautybox is alles behalve een standaard box. De sieraden box heeft een minimum waarde van €129,-. Hij is gevuld met sieraden zoals oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en horloges maar bijvoorbeeld ook met make-up en andere verzorgingsproducten voor je huid of lekkere luchtjes. Alles is uiteraard geheel volgens de laatste trends. Het is elke keer een verrassing wat er in de doos zit. Als je lid wordt, betaal je per maand €8,95. De eerste doos ontvang je voor €5, maar dan moet je minimaal één maand lid zijn. Daarna ontvang je elke drie maanden een doos. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Eigenlijk is deze goodiebox een sieraden abonnement en een beauty abonnement in één.

Voordeel box.

Het voordeel van zo’n styling dienst als deze is dat je alles thuisbezorgd krijgt tegen een klein prijsje. Je betaald als consument vele malen minder dan de waarde van de box. Je kan ook met andere fashionista’s tips uitwisselen op het gebied van bijvoorbeeld kleding en handtassen. De mogelijkheden van deze community zijn eindeloos! Laat je verrassen en geniet!

Meer alternatieven voor deze beautybox.

Natuurlijk is DutBle niet de enige gift box die er is. Sterker nog er zijn andere die al wat langer bestaan en nog een stuk succesvoller zijn. Zo is er bijvoorbeeld de enige echte Goodiebox dat momenteel in meerdere landen beschikbaar is en vooral veel beauty verzorgingsproducten heeft. Daarnaast is er ook nog de internationale box van LookFantastic die werkelijk bijna de hele wereld over gaat. Mocht je meer beautyboxen met elkaar willen vergelijken en willen weten welke box met welke inhoudt het beste bij je past. Kijk dan op deze website.

Hopelijk hebben we je ervan kunnen overtuigen dat het een goed idee is om je aan te melden bij deze community. We wensen je heel veel plezier op dit platform en vooral veel plezier met je beautyboxen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *