0

Met deze tips vind je de ultieme sport bh!

Wanneer de zomer weer dichterbij komt, komen ook de stranddagen weer dichterbij waarin je lekker in je bikini van het mooie weer kunt genieten. Veel vrouwen denken dan: ik moet toch eerst gaan sporten! Natuurlijk hoeft dat niet per se, maar toch zit dat in ons. Tijdens het sporten is het wel zo fijn als je goede kleding aan hebt waarin je je fijn voelt. Een belangrijk onderdeel hiervan is een goede sport bh, zodat je borsten op zijn plek blijven als je springt. Maar hoe vind je nou een goede sport bh? In dit artikel geven wij jou een aantal tips!

Koop een sport bh in de winterDit klinkt misschien een beetje raar, maar dit helpt echt. Als je namelijk een sport bh in de zomer gaat passen voelt dit meestal als een enorme uitdaging. Je hebt het al zo warm en wilt dan ook niet nog eens een strakke warme sport bh aandoen. Bovendien raak je ook sneller benauwd van zo’n sport bh, dus koop je al snel een te losse bh in de zomer. Als je in de winter een sport bh koopt, heb je hier geen last van.

Beslis hoeveel support je wiltEr zijn verschillende soorten sport bh’s die allemaal een verschillende hoeveelheid support geven. Hoe strakker ze zitten, hoe beter jouw borsten op zijn plek blijven. Als je een sport doet waar je moet springen of rennen is een sport bh met veel support handig. Dit is niet alleen fijn voor tijdens het sporten, maar is ook goed voor je borsten. Als je een sport doet zoals yoga heb je minder support nodig. Dan kan een dunne sport bh al voldoende zijn.

Koop bij een specialist

Een goede sport bh van goede kwaliteit kan het sporten een stuk plezieriger maken. Je mag dus daarom best investeren in een goede sport bh. Het is al helemaal handig om langs een goede webwinkel te gaan als Q-Linn. Zij zijn specialist op het gebied van sport bh’s.


Pas de sport bh voordat je hem koopt

Je kunt een sport bh het beste in een winkel kopen. Waarom? Omdat je hem dan goed kunt passen en de juiste maat kunt vinden. Soms heb je namelijk niet dezelfde cupmaat voor bh’s als voor sport bh’s. Je moet dus zelf de keuze maken welke het fijnste zit en dat hoeft niet altijd de maat te zijn die jij gewend bent. Dit is lastig om online te doen natuurlijk, dus daarom raden wij aan om een bezoekje aan de winkel te plegen. In de paskamer kun je ook even op je plek joggen of springen om te zien hoeveel support de sport bh geeft. Heb je de perfecte sport bh gevonden? Koop hem dan en veel plezier met sporten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *