0

De mooiste dames werktassen!

Het vinden van dé perfecte tas voor naar het werk kan soms lastig zijn. Je sjouwt een werktas toch elke dag mee en er zitten vaak waardevolle spullen in. Dus wil je dat je spullen goed beschermd zijn en dat alles goed afgesloten is. En naast al deze praktische zaken wil je natuurlijk óók nog dat je werktas er mooi uit ziet… Klinkt als een moeilijke opgave, niet? Wij geven tips!

Rugtas

Wil je écht je handen vrij dan is een rugtas een goede optie. Zo heb je het gewicht ook verdeeld over twee schouders en dus is deze manier van dragen beter voor je rug. Ga voor een sportieve rugtas van Kipling of een prachtige leren rugtas. Welk merk je ook kiest, je moet nadenken of je voor comfort kiest of voor de looks. Een Kipling tas is net iets comfortabeler dan een leren tas.

Shopper

Een echt werktas voor dames is de shopper. Dit model heeft schouderbanden die je gemakkelijk over één schouder kunt hangen. Zo gooi je hem gemakkelijk om en kun je er snel even iets uit pakken. Ook ziet het er wat charmanter uit dan een werktas met lange schouderband.

Handtas

Gebruik je je werktas voornamelijk van huis naar de auto en naar kantoor? Dan hoef je dus niet lang met je werktas te slepen en dus volstaat een handtas. Een handtas kun je gemakkelijk oppakken en openmaken als je snel iets moet pakken én het ziet er stijlvol uit.

Weet je niet wat voor merk tas je wil hopen? Bij Maes & Hills Collection hebben ze heel veel mooie en verschillende merken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *