0

Kinderkleding uit Oostenrijk

Eindelijk ook kleurrijke jurken voor jongens! Ik keek vaak jaloers naar de bonte meisjesjurken en was altijd teleurgesteld toen ik ontdekte dat jongens alleen kunnen kiezen tussen grijs, donkerblauw, bruin of zwart. Zo saai en eentonig! Bovendien zijn er alleen populaire helden of personages in de wijdverbreide winkelketens die momenteel spelen in een megabioscoophit. Zo erg, want jongens zijn net zo dol op kleuren als meisjes!

Daarom hou ik van de kleurrijke kindermode van het Oostenrijkse label Babauba.

Hier worden veel verschillende kleuren gebruikt en vermengd met grappige en opvallende motieven. Ongeacht geslacht, precies zoals onze kinderen zijn – grappig, humoristisch, avontuurlijk, soms onconventioneel maar in ieder geval altijd zeer gevarieerd. Een harmonieuze mix die ervoor zorgt dat je meer wilt! Omdat dergelijke kleding niet alleen mooi is, brengen ze je ook in een goed humeur en toveren ze een glimlach op de kindergezichten.

Mijn jongens waren erg blij met hun Babauba-stukken! Omdat ze van heel specifieke dieren houden, was de kledingkeuze een schot in de roos!
Softshelljack tegen wind en regen

Ik vond vooral het nieuwe softshelljack voor Leo leuk – het is niet alleen waterdicht, maar ook ademend en winddicht. Daarnaast is er in het onderste deel van de jas een elastische band aangebracht, die extra bescherming biedt tegen harde wind. Het rubberen bandje op de motorkap werkt op een vergelijkbare manier. De reflecterende streep zorgt voor meer veiligheid in het donker en de lange mouwen die terug kunnen worden gevouwen groeien als het ware mee. Dit betekent dat de jas zeker nog lang bij ons in gebruik zal zijn! Een geweldig kledingstuk dat heel goed kan worden gebruikt in dit veranderlijke en ongemakkelijke weer.

Het Oostenijkse merk heeft trouwens kleding voor grotere kinderen maar ook kinderkleertjes voor de kleinere kinderen, het is alleen de vraag of er veel winkels zullen zijn die dit merk in hun assortiment gaan opnemen. Wat natuurlijk wel te hopen is.

Want het is ook voor Nederland een verrijking van het aanbod aan kinderkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *